HTML

Ujgen Renegade

Az SZDSZ egykori underground blogja: "Élünk, lélegzünk, van lelkiismeretünk, értünk is hozzá de nem biztos, hogy hivatalosak" VOLTUNK. Most meg pihenek.

Friss topikok

  • vazsmegyeigerdezsház: Cafolatrol akkor beszelhetunk, ha az elmelet piller allitasairol bizonyithato, hogy hamis, es az e... (2011.08.10. 09:14) Kedvencünk Bogár László
  • urbangeri: @Gino: köszi ;) (2010.03.09. 23:08) Felelős ellenzékiség
  • urbangeri: megnéztük öcsémmel, Csermely Péter nagy produkciót nyomott (2010.02.24. 00:41) Viszony a nagyokhoz
  • Teddypompom: hehehehehe. Annnnnyira jó. Mintha hájjal kenyegetnének. Még, még,még ennyi nem elég!!!!!!!!! (2010.02.06. 15:57) Viszlát Ernyő!
  • urbangeri: Van nekem rendes munkám, ez mindig is csak másodállás volt, csak a mókáért. ujgen.blog.hu/2009/02/... (2009.07.29. 23:33) - Hé Johnny,

Linkblog

Tisztújítás felé zakatolva

2008.03.27. 00:07 :: urbangeri

Vagy inkább pöfékelve.

Meglepően gyorsan bedölt a Kóka-Civilizátor front a tisztújítás elszabotálása kapcsán. Demszky interjú után hamarosan már ki lett hirdetve, hogy az ÜT is új küldöttgyűlést javasol. Persze így a jó, így marad több esélye a pártnak.

Persze ezzel semmi sem dőlt el, belül megy a mogyorózás keményen. Az öregek azt terjesztik, hogy az aljas és hiú Fodor nem bír belenyugodni a vereségbe, pedig már háromszor jelezték neki, hogy ő itt csak ne akarjon semmit, ez hitbizomány. Gondolom szerintük a HírTv-t is Fodor informálta. Igaz nehéz megmagyarázni, hogy eleinte miért terjengtek olyan hírek, hogy Fodor inkább maradna környezetvédelmi miniszter. (Ha igaz akkor 1. Fodor zseniálisan aljas 2. nem is lenne rossz, egy ekkora taktikus az SZDSZ élén.) Mindent összevéve elég hülyén hangzik az öregek állítása, melynek lényege, hogy az SZDSZ bajaiért az a miniszter felel, aki kétszer népszerűbb másik két társánál, pontosabban egyikük már csak pártelnök és nem miniszter. (Kákosy népszerűségéről még nem láttam infót, de ő viszonylag ismeretlennek számít.)

Kissé kivagyok Kóka "Hero" Jánostól, aki saját nagyhangú, "kész vagyok megmérettetni magam" bejelentése után úgy csavarodott le a tisztújításról, hogy belefájdult a gyomrom és a jóízlésem egyaránt. Ő persze mindig is megmondta, hogyha bármi gond van ő kész , csakhogy a  megkérdőjelezhető Jüttner-jelentés után azt mondani, hogy nem maradt kétely, és vigyorogva úgy a kommentelte az egészet, hogy szegény ént jól meghurcolták, mert nem nyert az első fordulóban.

Közben a tisztújítás ellenzői - köztük Kuncze - nyílt levélben tudatták, hogy mennyire nincsenek képben, és nem hajlandók semmiből semmilyen konzekvenciát levonni. "Hogy tartsuk a jó irányt" -ugyebár, egyenest bele a szakadékba, ahová a gazdaság is dübörgött 2006-ban. Igaz kissebb baj van, ismerte el Horn Gábor is, de ugyan miért is kéne változtatni a tönkre vert csapaton félidőben. 

Szólj hozzá!

Címkék: tisztújítás opn

A bejegyzés trackback címe:

https://ujgen.blog.hu/api/trackback/id/tr40398423

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása