HTML

Ujgen Renegade

Az SZDSZ egykori underground blogja: "Élünk, lélegzünk, van lelkiismeretünk, értünk is hozzá de nem biztos, hogy hivatalosak" VOLTUNK. Most meg pihenek.

Friss topikok

  • vazsmegyeigerdezsház: Cafolatrol akkor beszelhetunk, ha az elmelet piller allitasairol bizonyithato, hogy hamis, es az e... (2011.08.10. 09:14) Kedvencünk Bogár László
  • urbangeri: @Gino: köszi ;) (2010.03.09. 23:08) Felelős ellenzékiség
  • urbangeri: megnéztük öcsémmel, Csermely Péter nagy produkciót nyomott (2010.02.24. 00:41) Viszony a nagyokhoz
  • Teddypompom: hehehehehe. Annnnnyira jó. Mintha hájjal kenyegetnének. Még, még,még ennyi nem elég!!!!!!!!! (2010.02.06. 15:57) Viszlát Ernyő!
  • urbangeri: Van nekem rendes munkám, ez mindig is csak másodállás volt, csak a mókáért. ujgen.blog.hu/2009/02/... (2009.07.29. 23:33) - Hé Johnny,

Linkblog

Viszlát Ernyő!

2010.02.04. 21:36 :: urbangeri

Nekem nagyon tetszik ez a BKV-s történet. Már januárban nagyon fáinul kezdtek kinézni a dolgok, pedig nem vagyok egy Kocsis István rajongó. De a vádalku áll, ha nem lesz több MNV-s ügy (azóta mintha lenne), akkor megbocsátunk egy másik tróger banda felszámolásáért.

Már napok óta vártam. Vártam egy nevet, ami az én személyes BKV-s élményeim és az igazság megerősítését szolgálta volna. És tegnap meg is jött a név, de azonmód el is homályosult egy másik, nagyobb mögött: Regőczi Miklós személyes BKV-s főpernahajderem kis halnak látszik Mesterházy Ernyő mellett, mögött. 

Fáj, mert SZDSZ, de másrészt meg nincsen ezzel semmi baj. Mert ilyen Ernyős SZDSZ nem igazán kell. És talán SZDSZ sem kell. Liberális párt kell, a tegnap nagy alakjai nélkül, akik nem vittek sehová.

Nem tudom, hogy Mesterházy bűnös-é vagy sem. Engem az idegesített igazán benne, hogy itt van ez az MDF-SZDSZ alkalmi összeolvadás, ami Retkes Attila vezette párt teljesítménye fényében teljesen logikus lépés volt. Azonban a pragmatikus kényszeren túl ennek lenne egy teljesen vállalható ideológiai háttere. Azonban az ideológiai alapozás helyett csak a megamaradt 'erős emberek' személyes túlélésen kívül semmiről nem nagyon szóló alkudozásáról hallani. És szerintem erre se nagyon van szükség. Ellenben a képviseletre érdemes, valós politikai rétegigények világos megfogalmazása a túlélés helyes eszköze lenne. 

1 komment · 1 trackback

Címkék: retkesattila

A bejegyzés trackback címe:

https://ujgen.blog.hu/api/trackback/id/tr841730437

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Előzetesben Demszky főtanácsadója 2010.02.06. 11:20:03

Mesterházy mellett kattant a bilincs Zelenák Tibor és Fuzik Zsolt kezén is, Regőczi Miklós házi őrizetbe került.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Teddypompom 2010.02.06. 15:57:54

hehehehehe.
Annnnnyira jó.
Mintha hájjal kenyegetnének.
Még, még,még ennyi nem elég!!!!!!!!!
süti beállítások módosítása