HTML

Ujgen Renegade

Az SZDSZ egykori underground blogja: "Élünk, lélegzünk, van lelkiismeretünk, értünk is hozzá de nem biztos, hogy hivatalosak" VOLTUNK. Most meg pihenek.

Friss topikok

  • vazsmegyeigerdezsház: Cafolatrol akkor beszelhetunk, ha az elmelet piller allitasairol bizonyithato, hogy hamis, es az e... (2011.08.10. 09:14) Kedvencünk Bogár László
  • urbangeri: @Gino: köszi ;) (2010.03.09. 23:08) Felelős ellenzékiség
  • urbangeri: megnéztük öcsémmel, Csermely Péter nagy produkciót nyomott (2010.02.24. 00:41) Viszony a nagyokhoz
  • Teddypompom: hehehehehe. Annnnnyira jó. Mintha hájjal kenyegetnének. Még, még,még ennyi nem elég!!!!!!!!! (2010.02.06. 15:57) Viszlát Ernyő!
  • urbangeri: Van nekem rendes munkám, ez mindig is csak másodállás volt, csak a mókáért. ujgen.blog.hu/2009/02/... (2009.07.29. 23:33) - Hé Johnny,

Linkblog

A cselekvés illúziója

2009.08.06. 21:37 :: urbangeri

Ki kéne lépni, vagy nem kéne kilépni? Merült fel az elmúlt hónapban , de akár napokban is többször a kérdés. Még úgy tűnik, hogy maradunk. Még van benn két barátom, és további pár ember, akivel simán el tudok beszélgetni. Meg miért is lépnék ki? Azért mert nem az én elképzeléseim szerint zajlanak a dolgok odabenn, ill. az sem tetszik, ami a felszínen látszik belőle? Ha ez lenne az indok, akkor már rég nem lennék tag. 

Már nem tudnám megmondani, mikor változott számomra az SZDSZ hadműveleti területté, ahová leginkább küzdeni, és küszködni jártam le. Küzdeni a bénázás ellen, küzdeni azért, hogy legalább egy számomra és barátaim, ismerőseim számára szerethető párt legyen ebben a vacak országban. Nehéz hát kilépni, mert az SZDSZ valaha a társadalmilag hasznos  és számomra is érdekes cselekvés illúzióját biztosította. Erről az illúzióról pedig nagyon nehéz lemondani.

Szólj hozzá!

Címkék: szubjektív

A bejegyzés trackback címe:

https://ujgen.blog.hu/api/trackback/id/tr971282816

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása