HTML

Ujgen Renegade

Az SZDSZ egykori underground blogja: "Élünk, lélegzünk, van lelkiismeretünk, értünk is hozzá de nem biztos, hogy hivatalosak" VOLTUNK. Most meg pihenek.

Friss topikok

  • vazsmegyeigerdezsház: Cafolatrol akkor beszelhetunk, ha az elmelet piller allitasairol bizonyithato, hogy hamis, es az e... (2011.08.10. 09:14) Kedvencünk Bogár László
  • urbangeri: @Gino: köszi ;) (2010.03.09. 23:08) Felelős ellenzékiség
  • urbangeri: megnéztük öcsémmel, Csermely Péter nagy produkciót nyomott (2010.02.24. 00:41) Viszony a nagyokhoz
  • Teddypompom: hehehehehe. Annnnnyira jó. Mintha hájjal kenyegetnének. Még, még,még ennyi nem elég!!!!!!!!! (2010.02.06. 15:57) Viszlát Ernyő!
  • urbangeri: Van nekem rendes munkám, ez mindig is csak másodállás volt, csak a mókáért. ujgen.blog.hu/2009/02/... (2009.07.29. 23:33) - Hé Johnny,

Linkblog

Május végi körkép

2010.05.28. 07:55 :: urbangeri

Megvoltak a választások. Pártom jól meghalt, de legalábbis az utolsó kenetet már több egykori tagja feladta neki. Ha Sándor Klára, meg Pető Iván temeti, az még kevéssé érdekelt volna, hisz ők a szar SZDSZ oszlopai voltak, aminek el kellett buknia. Ha azonban Gulyás József ír méltó fölszámolásról, arról már illik elgondolkodni.

Aztán írt Csillag Pista is, meg Gyurcsányék Fletója. Utóbbitól Török Gábor azonmód el is vette a kedvem, hogy csak tagnap olvastam el (nem ezt kerestem, hanem ...), és akkor is csak az érdekesebb részeket. Talán ezekről még írok, ha az időjárás is úgy akarja és úri kedvem is szottyan.

És írkál a fiatal magyar elektromos értelmiség, nem kevésbé izgalmasakat a baloldal bukásáról és egy új liberális párt lehetőségéről. Az előbbit megérdemlik, az utóbbit meg én érdemelném meg.

Szólj hozzá!

Címkék: liberalizmus

A bejegyzés trackback címe:

https://ujgen.blog.hu/api/trackback/id/tr872037184

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása