HTML

Ujgen Renegade

Az SZDSZ egykori underground blogja: "Élünk, lélegzünk, van lelkiismeretünk, értünk is hozzá de nem biztos, hogy hivatalosak" VOLTUNK. Most meg pihenek.

Friss topikok

  • vazsmegyeigerdezsház: Cafolatrol akkor beszelhetunk, ha az elmelet piller allitasairol bizonyithato, hogy hamis, es az e... (2011.08.10. 09:14) Kedvencünk Bogár László
  • urbangeri: @Gino: köszi ;) (2010.03.09. 23:08) Felelős ellenzékiség
  • urbangeri: megnéztük öcsémmel, Csermely Péter nagy produkciót nyomott (2010.02.24. 00:41) Viszony a nagyokhoz
  • Teddypompom: hehehehehe. Annnnnyira jó. Mintha hájjal kenyegetnének. Még, még,még ennyi nem elég!!!!!!!!! (2010.02.06. 15:57) Viszlát Ernyő!
  • urbangeri: Van nekem rendes munkám, ez mindig is csak másodállás volt, csak a mókáért. ujgen.blog.hu/2009/02/... (2009.07.29. 23:33) - Hé Johnny,

Linkblog

Dühből írni

2009.03.16. 22:17 :: urbangeri

Egyik tipikus stílusjegyem és hibám is egyben. Bár az érzelmek abból a szempontból jók, hogy erőt adnak és motiválnak, de az így előállított expresszív tartalamak könnyen sértőek és ebből kifolyólag rám nézve meg károsak lehetnek.

Legutóbbi példát erre a szánalmas frakció poszt kapcsán sikerült produkálnom, ahol sikeresen örökítettem meg az első bejövő hírek utáni értetlen haragot, hogy már megint baromira nem azt csinálja a szadesz, ami nekem tetszene. Aztán persze tompult a düh, de akkor már nem volt kedvem a magyarázkodáshoz, hogy így meg úgy. Ha elcsesztem, hát elcsesztem: a hiba és a tanulás például egy fejlődéstörténetben simán elmegy, meg ez egy személyes műfaj. Nem olyan jó mindig háromig számolni.

Az is érdekes, ha egy írás mondjuk sértő, vagy felesleges agresszív valaki számára akkor miért nem jelzi inkább kommentben. Néha ugyanis kiderül, hogy ez, meg az olvasta, de nem kommentben jönnek a visszajelzések, ellenérvek, egyéb szempontok, infók, ahogy pedig egy blog kapcsán várná az ember.

Persze azon túl, hogy a szadeszben ez nem működik, nem biztos, hogy olyan nagy hiba ez; lehet, hogy csak a magyar szervezetekre, és különösen a hierarchiákra jellemző nyalikultúrában garantált csak a kudarcélmény, máshol ez lehet, hogy elmenne. 

Szólj hozzá!

Címkék: stil

A bejegyzés trackback címe:

https://ujgen.blog.hu/api/trackback/id/tr181006491

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása