HTML

Ujgen Renegade

Az SZDSZ egykori underground blogja: "Élünk, lélegzünk, van lelkiismeretünk, értünk is hozzá de nem biztos, hogy hivatalosak" VOLTUNK. Most meg pihenek.

Friss topikok

  • vazsmegyeigerdezsház: Cafolatrol akkor beszelhetunk, ha az elmelet piller allitasairol bizonyithato, hogy hamis, es az e... (2011.08.10. 09:14) Kedvencünk Bogár László
  • urbangeri: @Gino: köszi ;) (2010.03.09. 23:08) Felelős ellenzékiség
  • urbangeri: megnéztük öcsémmel, Csermely Péter nagy produkciót nyomott (2010.02.24. 00:41) Viszony a nagyokhoz
  • Teddypompom: hehehehehe. Annnnnyira jó. Mintha hájjal kenyegetnének. Még, még,még ennyi nem elég!!!!!!!!! (2010.02.06. 15:57) Viszlát Ernyő!
  • urbangeri: Van nekem rendes munkám, ez mindig is csak másodállás volt, csak a mókáért. ujgen.blog.hu/2009/02/... (2009.07.29. 23:33) - Hé Johnny,

Linkblog

Gulyás József a szocialista gerrillamarketingről

2008.04.13. 21:46 :: urbangeri

Interjú itt.

Talán Gulyást egyelőre még kevesen ismerik, pedig számomra Gulyás sokkal inkább iránymutató liberális politikusnak számít, mint a despota módjára viselkedő Horn Gábor és Magyar Bálint. Ha valamiért, valakiért még érdemes SZDSZ tagnak lenni, az többek között ő.

Gulyás Józsi a Fodor Gábor nevével fémjelzett liberális csapat 3-as számú erős embere. A 2-es helyet Szent-Iványi István viszi el, legfőképp azért, mert ha elindulna a pártelnökválasztáson, akkor simább győzelmet aratna, mint Fodor. De úgy tudom, még nem akar elindulni.

Gulyás a levitézlet nagy öregekkel ellentétben hiteles politikusnak számít. Többször érdemi és jogos kritikát gyakorolt az SZDSZ vezetőség és mainstream ellenében. Éppen ezért ha Gulyás mondja, hogy ilyen formában nincs értelme koalícióban, akkor neki inkább elhiszem, mint Kóka Jánosnak, aki talán csak pillanatnyi előnyökért keménykedik, éppenséggel ettől a hőstettől várja pártelnöki esélyei megerősödését. Sokkal kevésbé vagyok meggyőződve arról, hogy hosszú távon gondolkozik, és akkor még a legitimációs problémákról nem is beszéltem.

Viszont ez a gerillamarketing félreértés. Az MSZP médiahasználatának jellegzetessége a szivárogtatás és hamis információk, álhírek beinjekciózása a köztudatba. Erre kiváló példa Fodor Gábor és a parlamenti többséghez hiányzó SZDSZ szavazatok megvásárolhatóságának terjesztése. No, hát nemhiába, ilyen gazemberek ezek a kamenisták. Hát akkor csináljon nekik bársonyos reformot a Lampert Mónika!

Szólj hozzá!

Címkék: fodor tisztújítás

A bejegyzés trackback címe:

https://ujgen.blog.hu/api/trackback/id/tr75424246

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása