HTML

Ujgen Renegade

Az SZDSZ egykori underground blogja: "Élünk, lélegzünk, van lelkiismeretünk, értünk is hozzá de nem biztos, hogy hivatalosak" VOLTUNK. Most meg pihenek.

Friss topikok

  • vazsmegyeigerdezsház: Cafolatrol akkor beszelhetunk, ha az elmelet piller allitasairol bizonyithato, hogy hamis, es az e... (2011.08.10. 09:14) Kedvencünk Bogár László
  • urbangeri: @Gino: köszi ;) (2010.03.09. 23:08) Felelős ellenzékiség
  • urbangeri: megnéztük öcsémmel, Csermely Péter nagy produkciót nyomott (2010.02.24. 00:41) Viszony a nagyokhoz
  • Teddypompom: hehehehehe. Annnnnyira jó. Mintha hájjal kenyegetnének. Még, még,még ennyi nem elég!!!!!!!!! (2010.02.06. 15:57) Viszlát Ernyő!
  • urbangeri: Van nekem rendes munkám, ez mindig is csak másodállás volt, csak a mókáért. ujgen.blog.hu/2009/02/... (2009.07.29. 23:33) - Hé Johnny,

Linkblog

Alaptalan bizalmatlanság?

2008.04.05. 08:39 :: urbangeri

Kissebb kutyaszorítóban került Fodor Gábor. Bár Kóka János egy-két hónapnál előbbre képtelen gondolkozni, most bejönni látszik a kilépős agresszív taktika.

Az SZDSZ-ben eluralkodott kilépési hisztéria, amit vélhetően Magyar Bálint gerjeszt, lehet hogy sikeresen kezdte ki a Fodor csapatot. Legalábbis erről szólnak a hírek. Aztán lehet, hogy ez is csak egy taktikai lépés, amiben a Hírszerzőt is sikerült felhasználni.

Nem tudom, hogy Seres min gúnyolódik. Miért lenne alaptalan Fodor Gábor félelme? Nemrég láttunk SZDSZ tisztújítást, amit azért valaki megszervezett, irányított. Ez eddig nem volt kérdés, pedig lehetne. Ugyan ki volt a főszervezője ennek a remekül bonyolított rendezvénynek. Ki felelt például a beadott jegyzőkönyvekért? Ha nem belsős volt, hanem a szokásos helyettes portás, akkor őt melyik fejes bízta meg?

Ez biztos le volt osztva az ÜT-ben. Egy kis mellékinformáció: én csak egyszer néztem be az kinntről a szavazatszámláló helyiségbe, akkor éppen Horn Gábor osztotta az észt az SZDSZ irodistáinak.

Na, húzok OT-re. Aztán még értekezek a Hírszerzős rohamról.

Szólj hozzá!

Címkék: fodor tisztújítás öreg civilizátorok

A bejegyzés trackback címe:

https://ujgen.blog.hu/api/trackback/id/tr5412032

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása