HTML

Ujgen Renegade

Az SZDSZ egykori underground blogja: "Élünk, lélegzünk, van lelkiismeretünk, értünk is hozzá de nem biztos, hogy hivatalosak" VOLTUNK. Most meg pihenek.

Friss topikok

  • vazsmegyeigerdezsház: Cafolatrol akkor beszelhetunk, ha az elmelet piller allitasairol bizonyithato, hogy hamis, es az e... (2011.08.10. 09:14) Kedvencünk Bogár László
  • urbangeri: @Gino: köszi ;) (2010.03.09. 23:08) Felelős ellenzékiség
  • urbangeri: megnéztük öcsémmel, Csermely Péter nagy produkciót nyomott (2010.02.24. 00:41) Viszony a nagyokhoz
  • Teddypompom: hehehehehe. Annnnnyira jó. Mintha hájjal kenyegetnének. Még, még,még ennyi nem elég!!!!!!!!! (2010.02.06. 15:57) Viszlát Ernyő!
  • urbangeri: Van nekem rendes munkám, ez mindig is csak másodállás volt, csak a mókáért. ujgen.blog.hu/2009/02/... (2009.07.29. 23:33) - Hé Johnny,

Linkblog

Újkorcsoport alakult degenerációsokból

2008.10.27. 23:00 :: urbangeri

Zseniális a cím. Jókat rötyögtünk rajta, amikor a képeken azonosított zsidóbérenc átküldte legújabb társadalmi kalandjának sajtóviszhangjait. A kommentek se sámlik, viszont ha nem nevetek rajtuk, akkor idegesen gondolok arra, hogy miért nem tanultam több angolt., így nehezebb lesz Nyugaton beilleszkednem, ha netán elég volt az iszapbírkózásól. 

Kaderják úr amúgy a mi csoportunkból lépett ki, mikor töke kilett az Újgenyóból, ahol szinte semmit nem lehet elérni. Magam is tapasztalom, és az is lehet, hogy hamarosan én is már errefelé fogom írogatni a gazdasági szösszeneteket, tökös kapitalista párt híján.

Amúgy én próbáltam megállítani Danit a kilépésben, de nem jött össze. Többek között azért sem, mert találkozóinkon ő hengerelt, én meg első körben hallgatok, második körre meg kevésbé volt idő.  Az Újegnyó elnökének áldásos tevékenységén túl, még a két belső szekértábor küzdelme volt a másik ok. Dani Szent-Iványi pártfogoltja volt, de lassan átcsúszott a Kóka csapatba. A választáson megpróbált középre állni, ezért a Kóka csapat elengedte, amikor a vereség utáni beszűkült területen kellett kiosztani a pozikat. Míg Fodor csapat gyíkemberei - nem mindegyik az, de azért akad - sikeresen készítették ki az elvtársamat. 

Persze ilyet csak egy hülye ír le, mert a meg nem nevezettek biztos figyelnek. Az ilyenekből általában bajom szokott lenni, bár talán most nem lesz, mert elég nagy a szarban van a párt ahhoz, hogy inkább kisded játékaik helyett végre a valós gondok megoldásán fáradozzanak vélt ellenlábasaik megregulázása helyett.

Olaszliszka meg nem számomra nem éppen a cigányság elleni bűnök szimbóluma. Sőt talán egyet sem értek ebben Danival. Nyilván a szegénység is fontos ismérv, bár az is, hogy cigányok voltak az illetők. A beszédet erről tiltani felesleges, mert csak kódolt beszédhez vezet. Persze jó kérdés az, hogy a címadó cikk kommentezői a veszélyesebb figurák, vagy az olaszliszkai akadémikusok.

A nyáron megismerkedtem két gyönyörű cigánylánnyal is. Az egyik annyira indiainak nézett ki, meg annyira urbán, yuppi-beszédű volt, hogy nem is tudom cigányként kezelni. A másikon lehetett érezni a falut. Ellenben ő közelebb volt, csak rosszul választottam. Nagyon érdekes trip lehetett volna.

3 komment

Címkék: új generáció 1.kerület

A bejegyzés trackback címe:

https://ujgen.blog.hu/api/trackback/id/tr50735476

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

heima (törölt) 2008.10.31. 18:46:51

anno a danika tanulmányáról szóló inforádió híradást lelkesen küldtem szét emailben, hogy íme egy balfasz, aki az átlag szdsz szintnél is tud lejjebb süllyedni :D komolyan nincs abban a pártban rajtad kívül egy normális ember?

urbangeri · http://ujgen.blog.hu 2008.11.04. 00:36:00

Dani az egyik legértelmesebb ember volt az Újgénben, protestáns munkaetikával.

Amúgy meg kösz. Örülök annak, hogy bár nem értünk egyet sok mindenben, de ennek ellenére kultúrált hangnemben elvitatkozgatunk. Alapvetően erről szól egy jól működő demokrácia is, úgy látszik kicsiben ez sikerül. Hátha nagyban is. Egyszer, még a mi életünkben ;)

heima (törölt) 2008.11.04. 11:37:26

Hát nem tudom, nyilván te ismered, én nem, én csak a tanulmánya alapján tudok ítélni, ami meg... úgy látom neked se sikerült eladni.

"Örülök annak, hogy bár nem értünk egyet sok mindenben, de ennek ellenére kultúráit hangnemben elvitatkozgatunk."

Ne viccelj, minden libsi blogról vagy bannolnak, vagy elküldenek a halálba a szólásszabadság jegyében, még jó h ideszokok:)
süti beállítások módosítása