HTML

Ujgen Renegade

Az SZDSZ egykori underground blogja: "Élünk, lélegzünk, van lelkiismeretünk, értünk is hozzá de nem biztos, hogy hivatalosak" VOLTUNK. Most meg pihenek.

Friss topikok

  • vazsmegyeigerdezsház: Cafolatrol akkor beszelhetunk, ha az elmelet piller allitasairol bizonyithato, hogy hamis, es az e... (2011.08.10. 09:14) Kedvencünk Bogár László
  • urbangeri: @Gino: köszi ;) (2010.03.09. 23:08) Felelős ellenzékiség
  • urbangeri: megnéztük öcsémmel, Csermely Péter nagy produkciót nyomott (2010.02.24. 00:41) Viszony a nagyokhoz
  • Teddypompom: hehehehehe. Annnnnyira jó. Mintha hájjal kenyegetnének. Még, még,még ennyi nem elég!!!!!!!!! (2010.02.06. 15:57) Viszlát Ernyő!
  • urbangeri: Van nekem rendes munkám, ez mindig is csak másodállás volt, csak a mókáért. ujgen.blog.hu/2009/02/... (2009.07.29. 23:33) - Hé Johnny,

Linkblog

Operation Native Bungee

2008.03.19. 07:55 :: urbangeri

Március 15-tel még a randalírozás előtt megérkeztem rendes külhoni síelésből. A nagy műsort átaludtam. Majd másnap Operation Native Bungee hadművelet folytatásán dolgoztam. Ez egy hosszabb lélegzetű cikk, amit elvileg szerdáig kellett volna elkészítenem, de jobban belegondolva a szerkesztőség kedd délben, de legalábbis kedd estére tutira zár.

No mindegy. Hétfő az még így is komoly kihívás, a hétvégi partit passzolhatom a party miatt . Már így is be vagyok tojva hogy aktualitását veszti a dolog. Sietni kell, mert Horn is olyan nagyszerűen felkínálta arcát egy megrendítőbb erejű pofonhoz. És akkor kössük össze a kellemest a hasznossal.

6 komment

Címkék: szubjektív öreg civilizátorok opn

A bejegyzés trackback címe:

https://ujgen.blog.hu/api/trackback/id/tr100387233

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2008.03.19. 12:12:09

Hornnak volt (van) némi igazsága, csak kár, hogy erre a dologra megint a szadi megy rá, és lehet hogy a koalíció is.
Az való igaz, hogy Fletóékat küldték el a picsába, de a is igaz, hogy Fletó felelőtlen felhívása is az okok közt van, nevezetesen az, hogy híveit a népszavazástól való távolmaradásra buzdította, mert az a NEM-et jelenti. Hát, most már tudjuk, hogy mit jelentett a távolmaradás.
Úgyhogy ne csodálkozzunk Hornon.
Az már más kérdés, hogy nem olyan helyen kell ezt kifejteni, ahol a falnak is szeme és füle van. Tapasztalhatta pl. Zuschlag esetéből, hogy nem célszerű nyilvános helyen szartdobálni.

urbangeri · http://ujgen.blog.hu 2008.03.20. 07:01:47

Bauer Tamás írt a papír HVG-ben jó elemzést a hibás kampánystratégiákról, abban hasonlót fogalmazott meg az MSZP-ről, mint te.

De az honnan látszik, hogy ez nem Horváth Ágnesről vagy Kóka Jánosról szólt. Meg hát a főkommunikátor most szépen zárójelbe tette az SZDSZ kampányüzenetét is.

2008.03.20. 08:20:49

Bauer egy érdekes figura. Marha jó dolgai vannak, kristálytisztán látja és adja elő a problémákat.
A miértek? Hát az is érdekes. Bauerék kasztja ugyanis időtlen idők óta belülről osztja meg az SzDSz-t. Sajna a megosztás reális, mert elsősorban azokat támadja, akik benyaltak a maszopnak. Ők kezdettől fogva ellenezték a szocikkal való MEGALKUVÓ együttműködést. Talán ezért bjkottálják időnként a kampánydolgokat is.
Talán most, az elnökválasztás körüli vizsgálat után lesz némi megújulás. A minap Magyar Bálint mondta el egy interjúban - jól fel is baszták az agyát a kérdezők -, hogy korrekt vizsgálat folyik, aminek az eredménye talán jó irányba viszi a dolgokat.
Reménykedünk.

2008.03.20. 08:22:56

Jut eszembe: érdekes, hogy Bauerék a Király utcában rendezett retrobulin sem voltak ott. Most, hogy mondod, úgy visszaemlékeztem, mert akkor fel is tünt ez nekem.

urbangeri · http://ujgen.blog.hu 2008.03.20. 23:55:47

Bauer nem kaszt

a megosztás természetes, vannak frakciók, pláne egy liberális pártban, ahol az önálló vélemény nagy érték, ez sokkal inkább a kiszorító taktika része, amivel a civilizátorok kilőkik az útjukban állókat

Ahogy Gyurcsánynak kellemetlen tükör a jóval eltökéltebben és saját területein gyorsan haladó reformer SZDSZ, úgy a hiteltelen SZDSZ-nek is szar tükör a hiteles rész

Magyar Bálint idegei szét vannak cincálva, igaz erről ő tehet, én neki is pihenést ajánlok

aztán egy fél év után keresse meg a helyét, mert lesz neki is az új SZDSZ-ben

2008.03.21. 14:31:05

A kaszt szót nem sértőnek szántam, csak érzékeltetni akartam, hogy akikkel együtt hangoztatják a mára már jól látható bajokat, eléggé elkülönültek - pont azért, ami egyre jobban látható, és ha nem változtatunk, szétszakad a szadi.
Bálint valóban fáradtnak látszik, jó lenne kipihentebbnek látni, és új erőben. :-))))))))))
süti beállítások módosítása