HTML

Ujgen Renegade

Az SZDSZ egykori underground blogja: "Élünk, lélegzünk, van lelkiismeretünk, értünk is hozzá de nem biztos, hogy hivatalosak" VOLTUNK. Most meg pihenek.

Friss topikok

  • vazsmegyeigerdezsház: Cafolatrol akkor beszelhetunk, ha az elmelet piller allitasairol bizonyithato, hogy hamis, es az e... (2011.08.10. 09:14) Kedvencünk Bogár László
  • urbangeri: @Gino: köszi ;) (2010.03.09. 23:08) Felelős ellenzékiség
  • urbangeri: megnéztük öcsémmel, Csermely Péter nagy produkciót nyomott (2010.02.24. 00:41) Viszony a nagyokhoz
  • Teddypompom: hehehehehe. Annnnnyira jó. Mintha hájjal kenyegetnének. Még, még,még ennyi nem elég!!!!!!!!! (2010.02.06. 15:57) Viszlát Ernyő!
  • urbangeri: Van nekem rendes munkám, ez mindig is csak másodállás volt, csak a mókáért. ujgen.blog.hu/2009/02/... (2009.07.29. 23:33) - Hé Johnny,

Linkblog

Parlamenti közvetítés

2008.02.11. 22:04 :: urbangeri

Szabin vagyok, influenzát kaptam. De én ilyenkor is a hazát szolgálom, beülök a tévé elé kontrolálni a Parlamentet.

Eleinte borzasztóan unalmas az egész. Bekapcsolódva nehezen értékelhető dolgokról beszél a néhány felszólaló. Lehet, hogy odabentről nézve van értelme, de kívülről... Ha pedig számomra is értékelhetetlen, akkor az ország 90% így lehet ezzel.

Aztán felszólal Horn Gábor. Nem vagyok nagy rajongó, sőt Hornt sommásan leginkább dörzsölt vén despotának tartom. De legalább jól szónokol a szőrmók, aki az utóbbi időben mintha még fogyott is volna. Hitvita zajlik - indít Horn - ezzel megvett, nagyon egyetértek. Eleinte papírjával matat, de nem olvas belőle, csak keveri vele a szelet. Nézem is, hogy a nagy hadonászás közben kiveri-e Katona Béla szemét. Horn érthetően beszél, szemléletes példákat hoz: magánpatikák, háziorvosi rendszer, szerinte erről már ’89-ben döntöttünk. (Mire leülök a gép elé, érzem, hogy hol sántikálnak néhány állítás, de elsőre bejött.)

Az MDF-es pali - Csáki András - újból felül kissé megfoghatatlan alkotmányos aggályaira.

Majd egy KDNP-s csóka következik, aki magánnyugdíjak példáján mutatja be, hogy rabolnak ki minket. A múlt évben 300 milliárdot, az idén 400-at vesznek ki a zsebünkből. Ezen megdöbbenek, az ipse teljesen beteg. Mi az hogy a zsebünkből? Az állam zsebéből talán, de az enyémből végre nem. Ja, hogy ő az állam, és ha fogy a pénze, akkor hisztériázik. Én meg éppenhogy örülök neki, hogy egy ilyen KDNP-s majom még kormányváltás esetén se rendelkezhet a nyugdíj-megtakarításaimmal. Nagyon is jó nekem, hogy legalább 8% nem kerül a közösbe és nem osztják ki olyanoknak, akik 10 évvel mentek korábban nyugdíjba, mint ahogy én fogok.

6 komment

Címkék: nyugdíj egészségügy

A bejegyzés trackback címe:

https://ujgen.blog.hu/api/trackback/id/tr99335631

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

oriza triznyák, jr. 2008.02.12. 03:03:36

hé, ez semmiről nem szól. szopikálod egy kicsit a főnököt. nyami-nyami. aztán jön egy majom. de te örülsz, hogy sokára leszel nyugdíjas. de kis fos szadeszos vagy te.

inkább erről írjál már valamit:

Köteles Péter vádolta csalással az SZDSZ-t

|2008. február 11., hétfő 21:25
Egy miskolci vállalkozó szerint négy-öt borsodi küldött helyett mások szavaztak az SZDSZ tavaly tavasszal tartott tisztújító küldöttgyűlésén, szavazataikat előre megbeszélt módon Kóka Jánosra adták. Köteles Péter a Hír tévében eltorzított hangon beszélt, hétfőn azonban nyíltan vállalta állítását.
Köteles Péter miskolci vállalkozó állította, hogy egyesek manipulálták a Szabad Demokraták Szövetsége tavalyi elnökválasztását, erősítette meg a Borsod Online [1]-nak a Hír tévé információját a miskolci vállalkozó hétfőn.
A férfi hangja eltorzításával azt mondta, négy-öt jelen nem lévő borsodi küldött helyett mások szavaztak, mégpedig előre megbeszélt módon Kóka Jánosra, olvasható a lapban. A lap megkeresésére Köteles először annyit mondott, a hírt sem megerősíteni, sem cáfolni nem akarja, délután azonban felkereste a szerkesztőséget, és bevallotta, ő nyilatkozott. Azt is elmondta, hogy a csalás, hamisítás vádját továbbra is fenntartja, de elképzelhetőnek tartja, hogy Fodor Gábor és Kóka János erről nem tudtak.
A Borsod Online szerint Köteles Péter miskolci vállalkozó tagja a pártnak, és 2006-ban a választásokon Miskolcon indult mint önkormányzati képviselőjelölt.


Köteles arra kéri T. Asztalos Ildikót, a párt megyei elnökét, hogy a jelenléti íveket hozzák nyilvánosságra, hiszen - vélekedett - ennek nincs jogi akadálya. Amennyiben ezek a dokumentumok cáfolják az ő állítását, akkor nyilvánosan kér elnézést a megyei elnöktől, mondta.
Köteles Péter elmondta, döntését az is indokolta, hogy T. Asztalos Ildikót a párt jószolgálati és etikai bizottsága decemberben elmarasztalta, hogy nem megfelelően vezeti a megyei szervezetet. Az SZDSZ alapszabálya szerint ha a testület valakit elmarasztal, az élhet fellebbezéssel, így az ügy a párt országos tanácsa elé kerül.
T. Asztalos Ildikót egyelőre nem sikerült elérnünk, hogy reagáljon az elhangzottakra.


index.hu/politika/belfold/szd0211/

ez egy kicsit izgibb, mint a kis szőrmókodról való enyelgés. (tényleg minden szadeszos buzzancs?)

urbangeri · http://ujgen.blog.hu 2008.02.12. 12:18:01

Miaz, hogy! És nemcsak, hogy minden szadeszos buzzancs, de még a kommentezőik is mind azok.

A színvonal nálad is megvan, gondolom az érettségi már nehezen ment, ha ugyan addig eljutottál.

De legalább a hír érdekes, 10 hónappal ezelőtt méginkább az lett volna. Mivel én Fodorra szavaztam, bennem is felmerült, hogy ez hogy történhetett, még a francba tévedtünk ekkorát.

A jegyzőkönyvekből meg sok minden nem serülhet ki? Azok helyett nem is lehet szavazni, akik a jelenléti ívet se írják alá.
blogtika.blogter.hu/?post_id=142078

nénike · http://mandiner.hu 2008.02.13. 13:00:57

Csáki Pál felvidéki magyar politikus, az MKP elnöke.


Csáky András? www.mkogy.hu/internet/plsql/ogy_kpv.kepv_adat?p_azon=c004&p_ckl=38

urbangeri · http://ujgen.blog.hu 2008.02.14. 20:08:12

tényleg azért megtisztelő, hogy a Reakcióból is olvasnak.
süti beállítások módosítása