HTML

Ujgen Renegade

Az SZDSZ egykori underground blogja: "Élünk, lélegzünk, van lelkiismeretünk, értünk is hozzá de nem biztos, hogy hivatalosak" VOLTUNK. Most meg pihenek.

Friss topikok

  • vazsmegyeigerdezsház: Cafolatrol akkor beszelhetunk, ha az elmelet piller allitasairol bizonyithato, hogy hamis, es az e... (2011.08.10. 09:14) Kedvencünk Bogár László
  • urbangeri: @Gino: köszi ;) (2010.03.09. 23:08) Felelős ellenzékiség
  • urbangeri: megnéztük öcsémmel, Csermely Péter nagy produkciót nyomott (2010.02.24. 00:41) Viszony a nagyokhoz
  • Teddypompom: hehehehehe. Annnnnyira jó. Mintha hájjal kenyegetnének. Még, még,még ennyi nem elég!!!!!!!!! (2010.02.06. 15:57) Viszlát Ernyő!
  • urbangeri: Van nekem rendes munkám, ez mindig is csak másodállás volt, csak a mókáért. ujgen.blog.hu/2009/02/... (2009.07.29. 23:33) - Hé Johnny,

Linkblog

Az új miniszter

2008.01.31. 01:00 :: urbangeri

"Ezt úgy kell érteni, hogy a helyi MSZP-s képviselő is állást foglal az ügyben?

A helyi MSZP-s, a helyi SZDSZ-es, a helyi fideszes, MDF-es, minden létező párt politikusa, beleértve a polgármestert, a kistérségi képviselőt és elnököt, a megyegyűlés elnökét, a megyei jogú városok képviselőjét, és mindenki mást, aki ki tudja mondani, hogy szárnyvonal."

http://index.hu/gazdasag/magyar/kako080125/


... és még vicces is. Az adóváltoztatások iránya  is jó. Valószínűleg nem fogja elérni az 500 milliárdos értéket, amitől már reformnak is lehetne nevezni. Adóreformot mondjuk a Fidesz nélkül bajos csinálni, és miért is ne lehetne őket bevonni? Halljuk a javaslatot összegre, adónemre.

"Ki döntött arról, hogy a MÁV Start felügyelőbizottságának elnöke Aba Botond legyen?
A MÁV vezérigazgatója nevezi ki.
És Heinczinger István ezt nem beszélte meg a főnökével, a miniszterrel?
Nem kötelessége, de engem tájékoztatott erről.
Ön mondhatta volna, hogy ezzel nem ért egyet.
Mondhattam volna, de nem mondtam, mert azt gondolom Aba Botondról, hogy ő egy jó közlekedési szakember, és mivel nem operatív pozícióra kérték fel, nem éreztem azt, hogy kifogásom kellene, hogy legyen.
Operatív irányításra alkalmatlan?
Az előző válaszban erre már feleltem."

Aki tud virágnyelven. Két óriási fronton harol a GKM, ahol folyamatosan örli fel az ellenfelet, időként csatákat persze veszít: vasút és árampiac. Utóbbival vannak a nagyobb gondok, csak talán kevésbé látszik. Aba Botondot viszont még erre sem tartom érdemesnek.

Három hónap és elfelejtjük Kóka Jánost. Bár Kákosyt Kóka hozta egy fejvadász cég segítségével.

Szólj hozzá!

Címkék: gazdaság gkm

A bejegyzés trackback címe:

https://ujgen.blog.hu/api/trackback/id/tr100319001

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása