HTML

Ujgen Renegade

Az SZDSZ egykori underground blogja: "Élünk, lélegzünk, van lelkiismeretünk, értünk is hozzá de nem biztos, hogy hivatalosak" VOLTUNK. Most meg pihenek.

Friss topikok

  • vazsmegyeigerdezsház: Cafolatrol akkor beszelhetunk, ha az elmelet piller allitasairol bizonyithato, hogy hamis, es az e... (2011.08.10. 09:14) Kedvencünk Bogár László
  • urbangeri: @Gino: köszi ;) (2010.03.09. 23:08) Felelős ellenzékiség
  • urbangeri: megnéztük öcsémmel, Csermely Péter nagy produkciót nyomott (2010.02.24. 00:41) Viszony a nagyokhoz
  • Teddypompom: hehehehehe. Annnnnyira jó. Mintha hájjal kenyegetnének. Még, még,még ennyi nem elég!!!!!!!!! (2010.02.06. 15:57) Viszlát Ernyő!
  • urbangeri: Van nekem rendes munkám, ez mindig is csak másodállás volt, csak a mókáért. ujgen.blog.hu/2009/02/... (2009.07.29. 23:33) - Hé Johnny,

Linkblog

Kizártak a pártból két hevesi fidesz vezetőt

2008.07.16. 00:38 :: urbangeri

Na, gondoltam először, hogy ez itt a Fidesz-féle dogmatizmus csúcsa. Aki nem menetel a Vezér szavára, az pusztuljon. Ennyit a belső demokráciáról, és az ország "méltán" legnépszerűbb  pártjáról.

Aztán egy kicsit utánaolvasva némiképp más értelmezést nyertek a dolgok.

Egyrészt a dogmatikus magyarázat - az egészségügy nem üzlet - látszatra marad, de mintha lenne az ügynek egy másik aspektusa is. Nem tudom a sajtóban tálalt információk alapján eldönteni, de erősesen problematikusnak tűnik, hogy az egyik megyei településvezető egy másik helyi pártvezető cégével köt privatizációs szerződést. Ez már nagyon visszaélés-gyanús helyzet, ahol könnyen lehet olyan feltételeket teremteni, hogy a magánosító kockázat nélkül, mindenképpen jól járjon az ügylettel.

1 komment

Címkék: fidesz egészségügy

A bejegyzés trackback címe:

https://ujgen.blog.hu/api/trackback/id/tr13570280

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

heima (törölt) 2008.07.17. 15:42:05

Az említett urak egy országos választmányi döntéssel mentek szembe, ami a Fidesz országos parlamentje, azaz demokratikusan választott testület. (olyan, mint az SZDSZ OT)
Nem hiszem, hogy ez dogmatizmus lenne, alap irányelveket lefektetni meg végképp nem az.

Szerintem inkább jó látni, hogy van következménye a Fideszben a dolgoknak.
süti beállítások módosítása