HTML

Ujgen Renegade

Az SZDSZ egykori underground blogja: "Élünk, lélegzünk, van lelkiismeretünk, értünk is hozzá de nem biztos, hogy hivatalosak" VOLTUNK. Most meg pihenek.

Friss topikok

  • vazsmegyeigerdezsház: Cafolatrol akkor beszelhetunk, ha az elmelet piller allitasairol bizonyithato, hogy hamis, es az e... (2011.08.10. 09:14) Kedvencünk Bogár László
  • urbangeri: @Gino: köszi ;) (2010.03.09. 23:08) Felelős ellenzékiség
  • urbangeri: megnéztük öcsémmel, Csermely Péter nagy produkciót nyomott (2010.02.24. 00:41) Viszony a nagyokhoz
  • Teddypompom: hehehehehe. Annnnnyira jó. Mintha hájjal kenyegetnének. Még, még,még ennyi nem elég!!!!!!!!! (2010.02.06. 15:57) Viszlát Ernyő!
  • urbangeri: Van nekem rendes munkám, ez mindig is csak másodállás volt, csak a mókáért. ujgen.blog.hu/2009/02/... (2009.07.29. 23:33) - Hé Johnny,

Linkblog

Rettegek, Iván!

2008.04.26. 14:28 :: urbangeri

Nyomulnak a Nagy ...hmmm... Öregek. Ha ez egy baráti beszélgetés lenne, akkor persze nem spórolnék a dehonesztáló jelzőkkel, de így igyekszem moderálni magam.

Ma elsőként Pető Iván levelét hozta le a Hírszerző. A Pető-levélből világosan látszik, hogyan is állnak a Nagy Izék a fiatalokhoz, az új kezdeményezésekhez. Kioktató hang, arrogancia, vagyis azt kapjuk tőlük, amit az egész ország: valami olyasmit, amire semmi szükségünk. Ennél még egy jóindulatú, liberális gittegylet is nagyobb választói igényt elégít ki, mert az legalább nem tojik be hatalmas önelégültségében a hálószobánk közepére.

Még szerencse, hogy Pető Iván mögött van teljesítmény: egy 20%-os párt 5%-os párttá tétele,  több reprezentatív SZDSZ alapító kiszorítása, a libeális párt civilizátor párttá változtatása, koalíciókötés a szocialistákkal, Tocsik-ügy. Aszisztálás a szocialisták országot parkoló pályára tévő kiköltekezéshez, gyatra kommunikáció, ami abban ugyan sikeres volt, hogy Pető & friends maradt az élen,  és még lehetne folytatni, kibontani a listát. Gratulálok Iván, neked aztán van mire verned magad! Hozzád és saját elméjük ragyogásától elhomályosult tekintetű barátaidhoz képest, akik az általad megkezdett úton, a te támogatásoddal azóta 2%-ra süllyesztették a pártot, nos hozzátok képest Orbán Viktor egy pártszervezői és kommunikációs csodagyerek. 

Az már érdekesebb kérdés, hogy mit is akar ezzel a Hírszerző. Megjeleníteni a komoly belső feszültségeket, vagy csak az egyszerű leégetés a cél? Persze azt látni kell, hogy ha az alapsztori nem lenne égő, akkor a Hírszerző is nehezen tudná és nyilván nem is akarná ekként tálalni. A belső feszültésgeket meg kár tagadni, elkeseredett küzdelem folyik a pénzzel, erőforrásokkal és nem utolsó sorban médiamegjelenésekkel támogatott despotikus öregek és a fiatalok, újítani, változtatni akarók között. Most annyi történt  hogy a változtatni akarók egyik kitörni készülő, talán gyengécske csapatát gyorsan legázolta az egyik öreg szörnyeteg. De többen vagyunk, hitelesebbek vagyunk, ha egyet levertek, csak fokozza a dühünk és az erősebb csapatok csak ezután lépnek a színtérre.  

Szólj hozzá!

Címkék: öreg civilizátorok

A bejegyzés trackback címe:

https://ujgen.blog.hu/api/trackback/id/tr21443146

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása