HTML

Ujgen Renegade

Az SZDSZ egykori underground blogja: "Élünk, lélegzünk, van lelkiismeretünk, értünk is hozzá de nem biztos, hogy hivatalosak" VOLTUNK. Most meg pihenek.

Friss topikok

  • vazsmegyeigerdezsház: Cafolatrol akkor beszelhetunk, ha az elmelet piller allitasairol bizonyithato, hogy hamis, es az e... (2011.08.10. 09:14) Kedvencünk Bogár László
  • urbangeri: @Gino: köszi ;) (2010.03.09. 23:08) Felelős ellenzékiség
  • urbangeri: megnéztük öcsémmel, Csermely Péter nagy produkciót nyomott (2010.02.24. 00:41) Viszony a nagyokhoz
  • Teddypompom: hehehehehe. Annnnnyira jó. Mintha hájjal kenyegetnének. Még, még,még ennyi nem elég!!!!!!!!! (2010.02.06. 15:57) Viszlát Ernyő!
  • urbangeri: Van nekem rendes munkám, ez mindig is csak másodállás volt, csak a mókáért. ujgen.blog.hu/2009/02/... (2009.07.29. 23:33) - Hé Johnny,

Linkblog

Letölthető az Újgén Fehér Könyve az SZDSZ megújításáról

2008.06.05. 20:13 :: urbangeri

Gondolom milliók zokogtak, hogy mostanában nem posztolok eleget. Persze a ViP-rajongótábor (ViP: Virtual Population) és a jól értesültek tudhatták, hogy az utóbbi hónapot kemény munkával töltöttem, pár ismerőssel írtam egy első verziós fehér könyvet. Egy stratégiai dokumentumot, az Újgén nevében kíván szólni az SZDSZ megújításáról. Ami egyelőre az én vitairatomként fut csak, de majd az egyeztetések után, az érdeklődökkel és bedolgozókkal megszavazzák, hogy a szervezet nevére kerüljön az anyag.

Ez Újgénes elnökségi ténykedésem első komoly produktuma. Messze nem tökéletes, nem is tölti be eredetileg eredetileg szánt nagyon ambíciózus funkcióinak a többségét, de legalább kész van, és van. Most kezdhetem marketingelni. Egészen pontosan nem marketing az, ami jön, hanem a demokratikus jóváhagyás folyamata egy partnerségi egyeztetéssel valósul meg, ahhoz pedig el kell vinni a hírt az érdeklődők felé, támogatókat kell szerezni a döntési aktushoz.  

De erről még lesz itten szó bőven, ahogy egy ehetővé tett tartalomból is tervezek itt publikálgatni.

3 komment

Címkék: fehér könyv

A bejegyzés trackback címe:

https://ujgen.blog.hu/api/trackback/id/tr94505707

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bogyó 2008.06.09. 17:48:01

igazi közhelygyűjtemény. önbecsapás és fényezés középszerű tákolmánya.
hallgattam már a süketelést eleget...
húzzatok el innen, hagyjátok élni az országot! nem veszitek észre, hogy semmit, semmilyen pozitívumot nem tudtok felmutatni? (+ ezt észre is vette mindenki)
rászabadítottátok az egykori mszmp leggázosabb részét hazánkra... nincs bocsánat álliberálisok!

bogyó 2008.06.10. 18:05:04

hallom fodor ragaszkodik a jelenlegi választási rendszerhez, alkotmányhoz és az állampolgársági törvényhez - ez így mi akar lenni? nem kell válaszolni, ez nyílt hazaárulás. mondhatni, csak a szokásos szdsz-es produkció...

urbangeri · http://ujgen.blog.hu 2008.06.10. 23:29:41

bogyó: amit elfelejtettél bevenni? mérges lesz a doki bácsi...
süti beállítások módosítása