HTML

Ujgen Renegade

Az SZDSZ egykori underground blogja: "Élünk, lélegzünk, van lelkiismeretünk, értünk is hozzá de nem biztos, hogy hivatalosak" VOLTUNK. Most meg pihenek.

Friss topikok

  • vazsmegyeigerdezsház: Cafolatrol akkor beszelhetunk, ha az elmelet piller allitasairol bizonyithato, hogy hamis, es az e... (2011.08.10. 09:14) Kedvencünk Bogár László
  • urbangeri: @Gino: köszi ;) (2010.03.09. 23:08) Felelős ellenzékiség
  • urbangeri: megnéztük öcsémmel, Csermely Péter nagy produkciót nyomott (2010.02.24. 00:41) Viszony a nagyokhoz
  • Teddypompom: hehehehehe. Annnnnyira jó. Mintha hájjal kenyegetnének. Még, még,még ennyi nem elég!!!!!!!!! (2010.02.06. 15:57) Viszlát Ernyő!
  • urbangeri: Van nekem rendes munkám, ez mindig is csak másodállás volt, csak a mókáért. ujgen.blog.hu/2009/02/... (2009.07.29. 23:33) - Hé Johnny,

Linkblog

Babarczy Eszter védelmében

2007.12.06. 11:15 :: urbangeri

A hét elejének legkedvesebb cikke volt számomra. Aztán látom a konzervifjak lecsaptak erre is.

Népszabis írásom is, meg amire Gabrillo ráakadt ennek a stratégiának a személyes megvalósításával fogalalkozik és szerintem elfogadhatóan indokolom is ennek hátterét.

Ami különösen nem tetszik nekem az a kicsit romboló magatartás és pesszimizmus, amit nem osztok. Kulák család gyermekeként megvan a személyes startégiám a szar körülmények közötti boldogság megtalálására.  Nem szeretek siránkozni, otthon is seggberúgnak érte küzdjél fiam, látod hogy unokhúg - 2 hónap fiatalabb Monsanto multi kutatásvezetője, legutóbb belső páláyzaton egy franciát nyomott le, pedig az EU részleget ott vezetik - megcsinálta. Akkor hagyd a francba az SZDSZ-t, menj el te is multihoz. 

Nem érdekel, nem megyek, lassan megmászom ezt a szar pártot, értem működését, és érezem az országot is. 2 és fél éve kezdtem, legutóbb már Horn Gáborral csaptam össze OT-n és megkritizáltam Kóka megvalósíthatatlnaul ambíciózus adóreform javaslatát is. Horntól "kikaptam" a borult pályán, de sok szimpátia megnyilvánulást is begyűjtöttem, megmutattam arcom. Azt is megmondtam hova ütök, és következő ütést is be fogom vinni ide. Egyenlőtlen küzdelmet vívok, másodállásban főállású politikusokkal, összemérhetetlen nagyságrendű erőforrás ellátottsággal szemben. Szinte kizárólag eszemre és jobb képességeimre - már ha vannak - támaszkodhatom, no meg szövetségeseimre. Nincs miért szégyenkeznem. Még akkor is ha a párt elbukik. Mert ha szar, akkor bukjon is, ne szívja el a levegőt mások elől. De mindezek ellenére és együtt a a pártfogalálás/megújítás útja az egyik legjobb út.

Persze ezen is töröm a fejem, ugyanis számomra a 2. best way szintén egy új párt lenne. Ez belül is felmerült, Gergényi kitüntetéskor, de aztán Fodor kampány stábba húzott a többség. Ugyanakkor igen komoly anyagi gondok lehetnek és a pártszervezés, kompromisszumkötések buktatói is számosak. Szabados Krisztián (PolCap) szerint 4,5 milliárdba van egy új párt, főleg a vidék nehéz elérése miatt. Még ha ez túlzó is akkor is iszonyatos összeg. De megvan rá a reális lehetőség, Stumpf szerint 2014-ben. De ezen úton konkurenciát jelentenek a pártreformáló kicsik, ezért lőni kell rájuk. Csak vannak ezzel gondok.

2014-ig ki akar ugyan várni? Szerintem akkor inkább legyen tisztességes verseny, ne farigcsálás. Vagy  gondoljátok át és alapítsatok! Vagy ne szekáljátok a javítókat, mert ez a akkor dögöljön meg a szomszéd tehene is mentalitás elég visszatetsző. Meg féltudású is a másik jobbjait lehúzni, csak mert kicsit más úton jár. Az elitcsere módja ugyanis az, ha az új hullám képes konszenzusok mentén versenyezni, a másik érétkeit elismerve.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ujgen.blog.hu/api/trackback/id/tr73254175

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása